Universul cartilor pentru copii

Imi place sa ma opresc la raionul de carti pentru copii https://www.universenciclopedic.ro/carti-pentru-copii/carti-ilustrate din librarii  fiindca sunt adevarate bijuterii, dar au si povesti dragute din care si oamenii mari invata lucruri bune.

Ilustratiile sunt rapitor de frumoase, iar povestile captivante. Nu este cazul sa va plangeti ca nu mai puteti sta mult in librarii, sa va bucurati de aspectul acestor carti, fiindca le puteti admira pe site-ul Univers Enciclopedic.ro cat doriti, apoi le comandati si sunt aduse la domiciliu.

Cumparati carti copii https://www.universenciclopedic.ro/carti-pentru-copii/carti-ilustrate pentru ca prin intermediul lor ii imbogatiti spiritual pe cei mici si in plus, cartile pentru copii sunt la jumatate de pret.

De dragul povestilor si al ilustratiilor am cumparat multe carti pentru nepoteii mei dragi. Am dat cu drag si 80 sau 100 de lei, dar acum voi cumpara si mai multe, din moment ce pretul uneia este in jur de 13 lei.

Este timpul sa ne educam copiii in dragostea pentru carti. Mama, o femeie simpla, intotdeauna ma ducea in librarii si ma incuraja sa aleg o carte pe care mi-o cumpara din economiile ei.

La capitolul carti ilustrate pentru copii https://www.universenciclopedic.ro/carti-pentru-copii/carti-ilustrate Editura Univers Enciclopedic sta foarte bine.

Cumparatorii au la dispozitie 5 pagini de catalog vitual. Iata cartile puse de mine in cosul virtual pentru cei dragi: „Soarele, Luna si Stelele”,„ Bobo, elefantelul curajos”, „Zana Capsunica. Magia prieteniei”, „Unicornii  magici. Padurea fermecata”, „Marea carte a fluturilor si a insectelor” si „Vreau sa ma spal.”

Si pentru elevii mai mari exista carti interesante  pe site, atat din domeniul mitologiei sau SF, cat si dictionarele si lucrarile de gramatica pe care trebuie sa la aiba in casa.

Eu nu stau la aceeasi adresa cu copiii pe care doresc sa ii surprind, dar asta nu ma impiedica sa le fac o bucurie: platesc cu cardul si solicit livrarea cartilor la domiciliul lor.

Cumparand de pe site-ul Editurii Univers Enciclopedic, sanatatea ta si a copiilor este protejata, fiindca:

-editura pastreaza cu sfintenie regulile impuse de pandemie. Cartile sunt manipulate cu manusi de unica folosinta, asezate in pachete in acelasi mod, astfel ca pe ele nu sunt microbil.

-livrarea la adresa indicata de cumparatori se face in aceleasi conditii stricte.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.