Totul pentru si despre firma ta

Totul pentru si despre firma ta

Consultanta fiscala va ajuta sa va planificati obligatiile de plata sub forma de taxe si impozite nu doar pentru a minimiza costul acestora ci si pentru a putea lua cele mai bune decizii din punct de vedere fiscal cu privire la dezvoltarea viitoare a afacerii dumneavoastra. Consultantii fiscali si societatile de consultanta fiscala pot desfasura, pe langa activitatea de consultanta fiscala, si activitati de expertiza contabila si audit financiar. Persoanele fizice si juridice care au calitatea de consultant fiscal pot efectua activitatile de expertiza contabila si audit financiar numai dupa dobandirea, in conditiile legii, a calitatii de expert contabil sau auditor financiar, dupa caz, si inscrierea ca membri in organizatiile care coordoneaza profesiile liberale respective. La fel, consultantii fiscali si societatile de consultanta fiscala pot desfasura, pe langa activitatea de consultanta fiscala, si activitati de instruire si perfectionare in domeniul fiscal.

Masura de planificare fiscala, care este cunoscuta si sub termenul de optimizare fiscala este o optiune de reducere in paramentri legali a taxelor si impozitelor fiscale. Firma noastra de experti va recomanda strategii de economisire a impozitelor, respectand totodata prevederile legale. Pregatirea noastra profesionala o mentinem la zi prin participarea in mod frecvent la cursuri si seminarii. Participarea la acestea ne permite sa fim mereu la curent cu Codul Fiscal care este atat de complex, precum si cu reglementarile contabile si fiscale aflate intr-o continua schimbare. Cautand continuu modalitati de a minimaliza impozitele pe tot parcursul anului, clientii nostri persoane juridice si fizice platesc cel mai mic nivel al impozitelor si taxelor admise de lege. Aceasta planificare fiscala este una din marile task-uri ale unei firme care preteaza servicii de consultanta fiscala. Aceasta misiune este clara si vine in ajutorul oricarei afaceri, dobanindu-i astfel o marja de succes foarte ridicata. Intra chiar acum pe contello.ro si pe langa serviciile de consultanta fiscala te poti bucura si de un calculator salarii pentru 2018. Doar asa te poti linistii ca angajatii tai si afacerea ta va ramane mereu in picioare. Una din cele mai mari actiuni ale unui astfel de serviciu reprezinta evitarea penalitatilor si dobanzilor de intarziere la plata datoriilor fiscale prin plata la timp a obligatiilor fiscale.

Asadar, apeleaza cu incredere la contello.ro pentru cel mai simplu de utilizat si usor de intelez calculator de salarii pentru 2018. Dar nu doar atat, ci si pentru angajarea persoanelor recomandate pentru pretarea serviciilor de consulatnta fiscala in deplina legalitate.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.