Top 3 covoare de interior si avantajele acestora

Cand vine vorba de design interior, trebuie sa intelegem utilitatea tuturor produselor pe care le alegem sa ne decoreze locuinta, dar si necesitatea lor. La prima vedere, ai putea spune despre unele ca nu sunt asa de indispensabile si ca nu ai neaparat nevoie de ele, dar acest lucru se intampla pana in momentul in care chiar te loveste nevoie si constati ca ‘’era mai bine daca aveam’’. Cam asa se intampla si in cazul covoraselor de interior, pe care majoritatea dintre noi nu le observam, nu le bagam in seama sau nu le intelegem importanta pe care acestea o au.

Care sunt avantajele lor? De cate tipuri sunt covoarele de interior (sau cele profesionale)? Unde le folosim? Un top 3 al covoarelor din aceasta categorie (cu toate ca gama de covorase interior este una chiar mai vasta) te va ajuta sa le intelegi mai bine utilitatea si, in acest fel, poate ajungi la concluzia ca este timpul sa iti achizitionezi si tu unul (sau mai multe) si sa le folosesti in scopul pentru care au fost concepute, deoarece avantajele lor sunt mai importante decat par, la prima vedere.

  1. Covoare HORECA (hotel, restaurant, catering): sunt covoarele nelipsite din marile lanturi hoteliere care se respecta. Acestea sunt covoare profesionale, special create pentru a retine mizeria de pe incaltaminte, avand de asemenea si o suprafata antiaderenta, care impiedica alunecarea. Cu ajutorul acestor covoare, curatenia va fi mult mai usor de intretinut si mentinut, datorita faptului ca acestea sunt proiectate in asa fel incat sa poata retine murdaria de pe incaltamintea celor care frecventeaza zona respectiva;
  2. Covoare dezinfectante: din gama de covorase interior, exista o categorie aparte de covoare, care este reprezentata de covoarele dezinfectante. Acestea nu sunt la fel de cunoscute, dar cu siguranta merita sa fie mentionate inacest top! Acestea sunt in special recomandate pentru multitudinea de zone industriale, zone din segmentul alimentar, medical, deoarece ele asigura o igienizare profesionala a spatiilor mentionate si o curatenie de lunga durata.
  3. Covoare industriale: acestea sunt recomandate pentru a fi utilizate in interior, pentru mediu industrial uscat, pentru depozitarea echipamentelor industriale grele, cum ar fi instrumente matrita si blocuri motoare, este potrivit pentru sali de sport, camere de greutate, patinaje, terenuri de golf, a remorcilor si grajdurilor, deoarece absoarbe socul cauzat de materiale cazute si protejeaza podeaua si echipamentele. Sunt realizate dintr-un amestec de cauciuc dur, fiind considerat un covor indestructibil.

Daca iti doresti sa achizitionezi unul sau mai multe covoare, din oricare dintre categoriile de mai sus, atunci acceseaza site-ul Covoare-profesionale.ro – acolo vei gasi o gama completa de produse disponibile, la preturi mai mult decat accesibile, care prezinta o calitate superioara! Despre profesionalismul acestora vorbesc peste 5000 de companii multumite de serviciile si produsele disponibile pe site, deoarece acestia vor sa iti ofere cel mai bun raport calitate – pret. Chiar au pregatit o echipa speciala, dedicata monitorizarii zilnice a sute de covoare profesionale, astfel incat sa aveti parte de produse de cea mai inalta calitate, intr-o stare cat mai b

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.