Steroizi online la indemana tuturor

blogging

Steroizi online la indemana tuturor

Steroizii sunt tot mai raspanditi pe teritoriul Romaniei. Acestia se gasesc in tot mai des atat in magazinele fizice de specialitate cat si in cadrul magazinelor online.

  Tot mai multe persoane au ajuns sa cumpere steroizi online dar fara sa le cunoasca riscurile.

Atunci cand iti administrezi aceste produse trebuie sa stii exact la ce sa te astepti. Atat efecte pozitive care te vor ajuta sa arati perfect cat si negative care iti vor afecta sanatatea. Depinde doar de tine si de ambitia ta. Daca pui sanatatea pe primul loc atunci consumul de steroizi nu este recomandat.

Efectele pozitive ale steroizilor sunt : stimularea maduvei osoase pentru a trata tulburarile de identitate sexuala, sunt o metoda contraceptiva buna pentru barbati , ajuta la cresterea masei musculare si ajuta pacientii care au suferit accidente grave sau care sunt in coma.

Unul dintre cele mai mari beneficii aduse de steroizi este ca imbunatatesc viata sexuala.  Cu toate astea nu trebuie sa iti administrezi steroizi asa cum vrei tu. Acestia trebuie sa ii consumi la recomandarea medicului. Trebuie sa urmezi toate indicatiiile acestuia daca vrei sa ai parte de cele mai bune rezultate intr-o perioada scurta de timp.

Efectele negative ale consumului de steroizi: toxicitatea hepatica, hipertensiunea arteriala, ginecomastia, fluctuatii ale libidoului, probleme alei gandei tiroide, stari de agresivitate, cicatrici, acnee rezistenta la tratament, infectii, cresterea parului in zone nedorite, abcese, intoleranta la glucoza, micsorarea testiculelor si reducerea numarului de spermatozoizi. Alte efecte secundare care mai pot aparea sunt: micsorarea sanilor (la femei), varice au marirea clitorisului.

Daca iti vei administra steroizi in mod necorespunzator o perioada mai mare de timp atunci trebuie sa stii ca aceasta administrare poate duce la moarte. Trebuie sa ai mare griija la aceste detalii daca nu iti doresti sa iti pui viata in pericol.

Chiar daca modul in care arati este important asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui in pericol sanatatea pentru a arata perfect. Trebuie sa stii exact ce iti doresti sa obtii iar pentru asta trebuie sa te antrenezi constant si sa ai o alimentatie corespunzatoare.

Asa ca investeste in tine orice iti doresti pentru a avea parte de aspectul pe care il doresti. Nu trebuie sa iti administrezi steroizi pentru asta poti obtine un aspect fizic foarte frumos doar cu ajutroul exercitiilor fizice.

Ai grija de aspectul tau fizic dar mai ales ai grija de sanatatea ta.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.