Sfaturi bune in Horoscop 2019 la ZODIACOOL

In horoscopul 2019 publicat de catre specialistii de la ZODIACOOL am gasit cateva informatii si sfaturi importante pentru zodia mea Leu:

2019 pentru nativii Leu este un an al apropierii de suflet, o să constatați în prima parte a anului ce vă motivează, ce slăbiciuni aveți, ce vicii sau obsesii ați dezvoltat în timp. Aceste stări vă vor ajuta să concepeți un plan, să renunțați la unele persoane din jurul vostru care nu vă aduc niciun beneficiu, posibil chiar să vă schimbați viața cu totul.

Din ceea ce spun specialistii astrologi, anul 2019 va fi intr-un anumit sens un an al descoperiri de sine pentru cei care nu au reusit sa o faca pana acum sau un an in care vom reusi sa ne redescoperim sau sa reflectam la ceea am reusit sa dobandim, rau sau bun,  in ultimii ani. As putea spune ca ma cunosc destul de bine si imi cunosc si prietenii insa stiu ca niciodata nu ne putem cunoaste indeajuns si ca mereu ne putem surprinde pe noi insine sau pe ceilalti cu lucruri noi. Tind sa fiu de acord cu specialistii ZODIACOOL pentru ca este important sa tinem aproape anumite persoane in timp ce pe altele este bine sa le indepartam sa sa le tinem mai la distanta. Si eu intentionez ca in 2019 sa imi revizuiesc atributiile si relatiile si sunt sigur ca alaturi de sflaturile specialistilor voi face alegerile potrivite.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/leu

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.