Rochii de ocazie – Stilul Julia Helena

blogging

Rochii de ocazie – Stilul Julia Helena

 

Indiferent de evenimentul pe care il ai, sugerez accesarea colectiei “Honey” a Juliei Helena, pentru a gasi rochia perfecta pentru eveniment. Poti allege dintr-o multitudine de produse si iti poti definii stilul in functie de cerintele tale.

Creatoarea Julia Helena a creat in aceasta colectie diverse modele, unele pana la genunchii, altele mai indraznete care ajung deasupra genunchilor si unele lungi pana in pamant. In acest articol vreau sa dezbatem putin creatiile de tip “Rochie lunga” ale acestui designer care reuseste de fiecare data sa uimeasca cu eleganta creatiilor sale. Incepand cu anii `20 a inceput stilul acestor modele de rochii, de atunci s-au adaptat in functie de cerintele publicului, in anii 50 au fost drepte, in anii 70 s-au transformat in salopete elegante iar in present se transforma in aceste creatii. Sunt un model inedit de rochii care se potrivesc indeosebi persoanele care au avantajul de a avea picioare lungi, asa iti scot in evidenta trupul si talia. Designerul pune mare accent pe talie, cu cat o persoana este mai supla, cu atat creatia arata mai bine. Observam ca prefer culori calme, care instiga la incredere in sine. Acest model de rochie se asorteaza usor cu orice model de pantof cu toc si garanteaza ca devii lumina central a evenimentului. De cate ori avem ocazia sa fim in centrul atentiei datorita unei tinute perfecte? Daca combinam tinuta perfecta cu eleganta si stilul acestei creatore, cu siguranta o sa lasam si o amintire in privirea celorlalti participant. Atunci cand un design este bun, modelul arata excellent. Asa este si in cazul acestor rochii care, pe langa confort, iti ofera o stima si o eleganta peste masuri.

In concluzie, vreau sa adaug ca, indiferent de gusturile tale, este foarte putin probabil sa nu apreciezi calitatea si design-ul acestor produse. Creatoarea Julia Helen da dovada prin aceste rochii de o cunoastere foarte buna a modei feminine precum si a corpului feminine, deoarece trebuie sa cunosti foarte mult “stativul” pentru a il putea ornamenta, iar acest lucru se realizeaza doar cu ani de munca si dedicare. Asadar, ai purta acest model de rochie? Eu cu siguranta as face-o!

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.