Pompele funebre in Bucuresti si in tara

blogging

Pompele funebre in Bucuresti si in tara

De cand eram mic copil am fost fascinat de servicile funerare, da suna foarte ciudat, dar chiar este adevarat, m-a fascinat cum se fac sicriile, crucile etc. Odata cu trecerea anilor am trecut prin multe domenii de activitate, nu ca am lucrat, am vazut cum se fac foarte multe lucruri, si am stat pe langa oameni care se ocupau cu asa ceva. In urma cu o luna si ceva am avut o colaborare cu cineva care se ocupa de cruci din marmura, granit si mozaic si am vazut cum se fac si/sau de unde le cumpara. In urma cu mai multi ani am stat langa un tamplar care facea un sicriu si o cruce, si multe astfel de experiente care odata cu timpul m-au atras si am vrut si eu sa ma ocup si eu de asa ceva. Am un prieten care este dascal iar biserica unde profeseaza detine o pompa funebra, si nu de putine ori am fost alaturi de el sa ducem sicrie, cruci sau sa imbalsamam persoanele decedate, da recunosc si nu imi este rusine sa spun ca as face asta, deoarece este o meserie destul de profitabila iar munca nu este una foarte chinuitoare.

La mine in judet mai in fiecare localitate exista cate o pompa funebra care se ocupa de zona respectiva cu sicrie, cruci, coroane si multe altele. Am fost tentat sa deschid si eu o pompa funebra dar sincer sa fiu la cat de multe sunt pe piata nu cred ca as reusi sa am un randament destul de bun, si sa aduc clientii catre mine, deoarece acestia ar avea foarte multe de unde sa cumpere si care sa ii atraga, chit ca as lasa eu pretul sub ceea ce este pe piata si as incerca sa il atrag spre mine, in general clientii din acest domeniu se duc catre ceea ce cunosc, doar sa le aduci ceva ce sa nu existe pe piata si sa ii atragi. Multi dintre clienti sunt pretentiosi pentru ca acest lucru il fac odata si pentru tot deauna pentru raposatul sau raposata.

Preturile si adaosurile sunt destul de mari la anumite pompe funebre iar lumea nu stie ce si cum unde sa gaseasca ceea ce cauta la un pret redus. Spre exemplu multe din pompele funebre au inceput sa apara si in online, cum este si funerarealexandru.ro, o pompa funebra destul de cautata si cu preturi foarte bune in Bucuresti care isi atrage clientii prin preturi si calitate foarte buna. Multi cautand sicrie si cruci de calitate pentru persoanele raposate, acestia avand tot ce le trebuie acelor persoane pentru o imormantare ca la carte. Pompele funebre ar trebui sa ofere tot ce este necesar pentru o inmormantare dar multe nu fac acest lucru, si se ocupa doar cu vanzarea de cruci si sicrie.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.