Lenjerii de pat calitate superioara

blogging

Exista o multime de tipuri de lenjerii de pat, acestea fiind confectionate din diferite materiale, dintre care bumbacul fiind in topul preferintelor. Totusi, bumbacul egiptean este cel care va face intotdeauna diferenta intrucat este grozav din toate punctele de vedere. Fibrele sale sunt mult mai lungi, motiv pentru care arata mai bine, sunt usor de intretinut, insa pot pastra caldura atunci cand este nevoie sau pot deveni mai racoroase in cursul verii pentru nopti cu adevarat confortabile.

O alegere inspirata

Cu alte cuvinte, un set nou de lenjerii de pat 1 + 1 gratis sau cele din bumbac egiptean va reprezenta cadoul potrivit intotdeauna, insa este si o ocazie potrivita pentru a schimba atmosfera din propriul dormitor. Fibrele lungi, puternice si moi isi pastreaza farmecul chiar si dupa mai multe spalari la masina automata, insa exista cateva reguli de care clientii trebuie sa tina cont. Asadar, in primul rand nu trebuie folositi detergenti care contin innalbitori deoarece ataca fibrele si le inmoaie, deteriorandu-se mai repede. Apa trebuie sa fie calduta, la calcare temperatura maxima admisa este de 100 de grade, in caz contrar exista riscul ca modelul imprimat sa se deterioreze si trebuie avut in vedere ca lenjeriile sa fie uscate in mod corespunzator inainte de a fi depozitate in dulap.

De ce sa tin cont?

In cazul acestor lenjerii de pat din bumbac egiptean oricine ar trebui sa fie atent la procentaje, deoarece multe ambalaje pot fi inselatoare, iar raportul trebuie sa fie unul superior cu acest material, fara a fi combinat cu altele. De asemenea, conteaza si numarul fibrelor, de la 200 pana la 400, fiind o cifra care, cu siguranta, va indeplini preferintele celor mai multe persoane. Astfel de produse pot fi achizitionate de la magazinul online Talis, la preturi foarte bune, gama fiind diversificata, pentru toate gusturile si pentru ca lenjeriile sa se potriveasca in orice dormitor.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.