Lenjerie din catifea

blogging

Mult timp am cautat lenjeria perfecta in dormitorul personal si de fiecare data am fost dezamagit pentru ca nu gaseam ceea ce doream, nici in privinta modelului, dar nici a materialelor. Am pierdut zile intregi prin magazine cand cautam lenjerii catifea, cand pana la urma aveam la dispozitie o gramada de variante chiar sub nasul meu, adica la Casa New Concept, site peste care am dat intamplator pe internet. Am vazut ca erau propuse tot felul de categorii, dar eu m-am dus tinta direct la catifea, pentru ca imi place mult materialul cum se simte, cum arata si, in plus, se potrivea cu design-ul dormitorului meu.

Nu cred ca a durat mai mult de 10 minute pana sa ma decid, cu toate ca erau peste 10 modele, insa imi doream ceva simplu, frumos si practic. Am verificat dimensiunile sa coincida cu cele ale patului meu, pachetul sa includa tot ce aveam nevoie si am dat comanda, pe care am primit-o a doua zi prin curier. Chiar daca initial eram sceptic si nu sunt adeptul cumparaturilor pe internet pentru ca nu poti sa vezi produsul inainte, am zis sa risc si bine am facut, pentru ca am luat cea mai buna decizie.

Am pus lenjeria de catifea pe pat, si acum, la cateva luni distanta, inca sunt foarte multumit pentru ca arata in continuare foarte bine si nu s-a decolorat deloc. Am platit 150 de lei, zic eu un pret foarte bun pentru calitatea asta si cu siguranta ca data viitoare cand vreau sa fac o astfel de achizitie, voi fi mult mai inspirat si aleg direct Casa New Concept fara sa mai pierd timpul prin alte parti. Imi pare rau ca nu am cumparat doua din prima, pentru ca nu ma asteptam sa arate atat de bine si sa fie confortabile.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.