Impotriva daunatorilor, cu succes!

Impotriva daunatorilor, cu succes!

Ni s-a intmplat tuturor sa mergem in camping si sa ne aranjam lucrurile, doar pentru a ne da seama dupa ca avem tot felul de musafiri nepoftiti. De cele mai multe ori, animalele si pasarile salbatice pot purta cu ele boli ce pot fi transmise catre oameni. Este important sa fim foarte atenti cand vine vorba de acestea. Cu atat mai mult daca avem copii mici cu noi, trebuie sa ne procuram un aparat care sa indeparteze daunatorii.

Impotriva daunatorilor, cu succes

Pentru o protectie anti pasari de lunga durata exista aparate cu unde ultrasonice ce creaza discomfort, atacand sistemul nervos si auditiv al pasarior. Acestea sunt, de obicei, indepartate prin acest procedeu in cateva zile si atata timp cat un spatiu este protejat cu unde ultrasonice, pasarile nu se vor mai intoarce. Partea buna pentru folosirea unui astfel de dispozitiv anti pasari este ca el nu functioneaza numai impotriva acestora, ci vine incorpora cu un sistem de frecvente variabile, in asa fel incat pot fi indepartate si furnicile, purecii, soarecii, sobolanii, cainii, liliecii si alti daunatori.

Pentru o si mai buna protectie exista aparate impotriva daunatorilor care sunt mobile. Un aparat anti pasari mobil nu necesita conexiuni, putand fi utilizat oriunde nu exista retea electrica. Aceste aparate functioneaza pe baza de baterie si au un consum de energie minim. Aparatele anti pasari mobile au o aplicare universala, non-toxica, si sunt ideale pentru momentele in care mergem cu familia la camping, sau pentru indepartarea daunatorilor din gradini, livezi, spatii publice, ambarcatiuni. Aparatele sunt special create in asa fel incat sa nu afecteze sanatatea pasarilor sau a altor animale, ci doar sa le indeparteze, deci actioneaza intr-un mod prietenos cu mediul din jur. Frecventele pe care aceste aparate le utilizeaza nu dauneaza sanatatii oamenilor, ci sunt destinate doar pasarilor sau animalelor.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.