De la mamici – pentru mamici curioase

 

De la mamici – pentru mamici curioase

Asa cum niciun copil nu se naste invatat, nu stie sa manance sau sa mearga singur, nimeni nu este expert in parenting dintr-odata. Avem cu totii nevoie de ghidare in viata de parinte, cu atat mai mult cu cat societatea de schimba de la o zi la alta. Desigur, putem spune ca acum 50 de ani nu existau atatea carti de parenting, dar copiii cresteau oricum. Este adevarat, dar intrebarile au fost aici dintotdeauna. In urma cu 50 de ani se prea poate ca o mamica sa se fi intrebat cum isi poate ajuta copilul mai bine cand ii dau dintisorii, cum sa se poarte cu el cand are o criza de plans, cand nu vrea sa manance sau chiar sa se intrebe ce o poate ajuta mai mult pentru ca perioada de recuperare de dupa nastere sa fie mai usoara. Raspunsuri specializate le-ar fi putut oferii dotorii, dar este mai greu sa apelezi la un doctor pentru ceva ce pare a fi o nimica toata.

Raspunsuri din experienta proprie le puteau spune prietenele sau vecinele. Ei bine, prietenele si vecinele de bloc, in 2018, isi povestesc experientele mult mai usor prin intermediul blogurilor si site-urilor specializate. Site-ul De La Mamici ofera sfaturi pentru mamici, sfaturi practice, experiente, intrebari si raspunsuri, in asa fel incat informatia pe care o cautam este mult mai la indemana decat acum 50 de ani. Diversitatea fiind atat de mare, gasim mult mai usor tehnici testate, validate de catre alte mamici, prin care sa gasim un comportament adecvat fata de bebelus si fata de noi insine.

Perioada sarcinii, de exemplu, este extrem de importanta pentru o viitoare mamica, este perioada in care invatam despre noi, despre schimbarile ce se petrec in corpul nostru, despre viitorul copil – in fapt, noi cream un om si suntem responsabili de buna lui venire pe pamant, de cresterea lui sanatoasa si de viitoarea educatie. De La Mamici este o comunitate de parinti unde invatam despre noi, despre purtarile bebelusului nostru si despre cum ar trebui sa reactionam noi fata in fata cu cresterea lui!

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.