De ce sa apelezi la amanet auto?

Amanetul auto este o optiune nu doar pentru cei care detin o masina si au nevoie de un imprumut urgent, ci si pentru cei care au iahturi, skijet-uri, barci sau vaporase, utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere sau alte vehicule folosite in constructii sau in agricultura. Comisionul este cuprins intre 0.16% si 0.3% pe zi, in functie de suma de care ai nevoie si perioada contractata.

Procesul de acordare a creditului de acest gen este foarte simplu. Cu un singur apel, un consultant iti ofera toate informatiile necesare si iti evalueaza bunul pe care doresti sa-l oferi drept garantie, urmand ca, ulterior, sa te deplasezi la sediu pentru a semna contractul si a preda actele necesare. La amanet auto Galati, masina ta e pe maini bune, intr-unul dintre cele doua parcuri auto. Este pazita 24/7, de catre o firma de paza si de camere video, la ale caror imagini ai acces oricand, din orice locatie cu Internet.

Acte necesare pentru a-ti amaneta masina

Pentru a amaneta propriul autoturism, ai nevoie de urmatoarele acte:

•    cartea de identitate a proprietarului;

•    cartea de identitate a autoturismului;

•    certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul);

•    CUI, act constitutiv si stampila (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma). 

Returnarea autoturismului se face dupa achitarea creditului (imprumutul si comisionul). In cazul in care nu poti achita creditul contractat, nu ramai fara masina. Amanet Auto Deva iti ofera posibilitatea de a o vinde, direct din parcul auto. Poti veni oricand cu posibili clienti, la vizionare. Dupa ce o vinzi, achiti imprumutul si comisionul si tu ramai cu diferenta. Imprumuturile oferite de amanet auto Focsani beneficiaza de toate avantajele amanetului:

– Rapid. Specialistii acestei case de amanet evalueaza, in cel mai scurt timp, bunurile oferite spre garantie, iar contractul de credit se poate semna in cateva minute.

– Simplu. Pentru a obtine un imprumut nu este nevoie decat de un act de identitate. Intri in posesia banilor fara complicatii inutile precum adeverinte de salariu sau alte documente obligatorii.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.