Cum sa oferi o parte din tine odata cu fiecare cadou si sa le arati celor dragi cat de mult ii iubesti

blogging

Mai important decat orice atunci cand faci cadouri, e sa daruiesti cu tot sufletul. Nu oferi ceea ce ti-ar placea sa primesti – darurile pe care le faci nu sunt despre tine, ci despre destinatar.

Arata-le omenilor ca, in cutie, alaturi de obiectul cumparat, stau sentimentele tale pentru ei.

Probabil ai petrecut ore in sir prin magazine ca sa gasesti darul potrivit.

Totusi, sarbatoritul va fi pe deplin convins ca ai vrut doar sa-l vezi fericit in momentul in care si individualizezi cadoul. Nu i-ai cumparat ceva doar ca sa bifezi un lucru pe To do list, ci pentru ca realmente iti pasa de el.

Fiecare obiect are o valoare mai mare daca ii adaugi o parte din tine: realizeaza cani personalizate, haine cu mesaje unice sau felicitari pe care redactezi urarile de mana.

Ce transmiti cand personalizezi un cadou?

Este mult mai simplu sa cumperi ceva din magazin si sa il dai pur si simplu celui care, de exemplu, organizeaza un eveniment.

Dar, cand personalizezi cadoul respectiv, arati ca esti atent la detalii si ca destinatarul conteaza pentru tine atat de mult incat ai avut rabdare sa ii studiezi comportamentul si gusturile pentru a-i face un cadou unic.

Ce simti cand primesti cadouri personalizate?

Ce simti cand primesti o cana? Probabil, nu ai nicio emotie. Dar atunci cand scoti din punga de carton o cana personalizata? Mesajul de pe ea iti ajunge direct la suflet si, mai mult decat atat, iti dai seama ca esti pretios in ochii unei persoane. Nu conteaza atat de mult ce ai primit, ci ca un om drag si-a dat silinta sa iti transmita ca legatura dintre voi e importanta.

Ce si cum personalizezi?

Sa luam felicitarile. In general, acestea au un text standard, asa ca poti sa le oferi fara sa adaugi ceva suplimentar.

Totusi, cateva randuri cu doua-trei urari sincere pentru sarbatorit, sigur vor atinge o coarda sensibila. Mentioneaza lucruri pe care le stii doar tu despre persoana respectiva, intamplari, calitati, sau orice lucruri pe care le-ar citi cu drag.

Cum am spus si mai sus, poti personaliza si cani. Gandeste-te la un text sau la o imagine reprezentativa pentru persoana in cauza. Imprima cana cu replica pe care sarbatoritul o foloseste frecvent, cu un personaj din animatii care ii seamana sau cu un simbol care ii sugereaza hobby-ul.

Cani personalizate, dar si alte cadouri pentru prieteni, colegi sau angajati, gasesti la Agrafa Print! Alege-le pe cele mai potrivite si personalizeaza-le in functie de gusturile celui caruia ii faci darul.

Tu ce cadouri personalizate ai facut pana acum si ce reactii au avut au avut cei care le-au primit?

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.