Cum poti gasi rapid o vulcanizare pentru camioane

vulcanizare-camioane

Daca in cazul autoturismelor mici o simpla pana poate parea o problema minora si foarte usor de rezolvat, in cazul camioanelor lucrurile stau diferit. De cele mai multe ori soferii de camioane conduc prin zone mai putin cunoscute, iar o simpla pana le poate provoca multe batai de cap. Iar asta deoarece nu cunosc zona in care se afla, localizarea unui service de vulcanizare camioane dovedindu-se a fi o provocare dificila.

Impreuna cu echipa de la verificare-tahografe.ro am decis realizarea unui articol care sa vina in ajutorul soferilor de camion. Mai exact, le vom prezenta mai multe sfaturi care ii vor ajuta sa treaca mai usor peste unele momente mai dificile. Ne referim la acele momente cand fac o pana si nu stiu unde este cea mai apropiata vulcanizare.

Iata care sunt sfaturile noastre pentru a gasi o vulcanizare buna intr-un timp scurt cu toate ca te afli intr-un oras pe care nu il cunosti:

Cauta pe Waze

Waze este o aplicatie foarte populara folosita de majoritatea soferilor care calatoresc mult. Iar foarte multe vulcanizari sunt si ele prezente pe celebra aplicatie. Drept urmare, ai putea folosi aceasta aplicatie pe telefonul mobil pentru a gasi rapid o vulcanizare in care sa iti faci pana ieftin si eficient.

Nu te costa nimic sa incerci, ba chiar ai putea rezolva problema ta intr-un timp foarte scurt.

Foloseste statia

Este foarte probabil sa iti fi dotat camionul cu o statie CB radio iar aceasta poate fi salvarea ta in momente critice. Drept urmare, de ce sa nu o folosesti si atunci cand ai pana?

Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti ajutorul colegilor din trafic. Cere-le cateva sfaturi de indrumare si cu siguranta vei gasi multi colegi saritori care vor incerca sa te ajute.

Cauta pe internet

In cazul in care Waze nu te ajuta prea mult, solutia salvatoare ar putea fi tot telefonul mobil.

Daca ai o conexiune la internet prin date mobile, ceea ce e foarte probabil, atunci poti folosi telefonul pentru a cauta o vulcanizare pentru camioane pe Google. Cu siguranta in lista de rezultate vei gasi cel putin o vulcanizare nu foarte departe de tine, iar astfel vei putea rezolva pana ta in timp util.

De asemenea, Google Maps te va ajuta cu indicatii pentru a ajunge la vulcanizarea cea mai apropiata intr-un timp cat mai bun, astfel incat sa iti poti rezolva pana iar mai apoi sa iti continui cursa fara a pierde prea mult timp.

Roaga un coleg sa te ajute

Daca totusi nu te poti folosi de nici una dintre metodele recomandate pana acum, o ultima solutie este sa incerci sa rogi unul dintre colegii care trec pe langa tine. Foloseste semnalele luminoase (flash-ul) pentru a-i opri si a le cere o mana de ajutor si cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te ajute. Ar putea insa dura destul de mult pana cand un sofer se va opri, insa aici intervine si norocul.

Acestea au fost sfaturile noastre despre cum poti gasi rapid o vulcanizare pentru camioane atunci cand nu cunosti orasul in care te afli. Iar daca ai nevoie de o recomandare de vulcanizare buna cu lucratori profesionisti si seriosi, noi iti recomandam SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.