Cum iti influenteaza hostingul performantele

Daca doresti sa-ti deschizi un site profesional sau un blog, cu atat mai mult unul usor de gasit, de accesat aatat din punct de vedere al detinatoruluui, cat si din punct de vedere al vizitatorului, micile detalii conteaza. Desi n-am putea afirma faptul ca hostingul e un detaliu atat de mic, asa ca e foarte important sa-ti alegi o gazduire pe masura nevoilor. Nu e totul despre pret, mai ales ca asta e primul criteriu “tentant” dupa care persoanele isi aleg un hosting. Stim cu totii ca uneori un pret mare nu reflecta calitatea unui serviciu sau a unui produs de calitate, si nici viceversa, desi deseori un pret mic poate parea un adevarat chilipir, numai bun de luat acasa.

Dar da, la www.thc.ro e posibil sa obtii si un hostting de calitate, si la un pret generos de mic. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Alege-ti pachetul care ti se potriveste, si daca in 30 de zile nu ati devenit best friends, primesti banii inapoi.

Dar hai inainte de toate sa afli cum iti pot fi influentate performantele de hostingul ales cum trebuie sau cum nu trebuie.

Cum iti influenteaza hostingul performantele

Cand vorbim de partea tehnica, deseori tehnologia are “obiceiul” de a ne ingreuna demersurile. Functiile multiple, limbajul de programare sau chiar uneltele necesare pentru personalizarea website-ului pot fi o aparitie total extraterestra pentru oamenii de rand, care nu au mai avut de a face cu un domeniu sau un hosting pana acum. Ori printre cele mai importante aspecte care iti pot influenta performanta e simplitatea interfatei oferite de catre furnizorul de servicii web. THC a optat pentru o versiune de baza, pe limba tuturor, care ofera versatilitate in aranjarea si personalizarea website-ului dupa bunul plac. Astfel, cu putina indemanare (asa cum ai nevoie in cadrul oricarui lucru nou) sau printr-o manevrare usoara si treptata, nu trebuie nici sa cheltuiesti bani cu alt personal dedicat pentru a-ti concepe site-ul asa cum doresti, si nici timp. Nu ai nevoie nici de cursuri de specialitate, ori asta e un mare atuu.

Un alt aspect care influenteaza semnificativ performantele e memoria de stocare, acel element care iti va permite sa postezi intreg materialul necesar pe viitoarea pagina. Ori daca iti vei deschide o pagina de produse (un webshop dedicat vanzarii) sau un blog in cadrul caruia vei dori sa postezi cat mai multe articole si/sau cat mai multe imagini de o calitate foarte buna (cu o rezolutie mare), vei avea nevoie implicit de o memorie ridicata de stocare, adica de un hosting generos. Asadar, acest pas depinde in totalitate de tine insuti, in raport cu nevoile personale si cu bugetul pe care ill ai la dispozitie. Ori la THC gasesti pachete pe alese, dar preturile sunt accesibile, astfel incat vei realiza la un moment dat ca de fapt si de drept ai facut o investitie pe termen lung, optand pentru un pachet cu o memorie de stocare mai generoasa.

Pe langa aceste aspecte conteaza la fel de mult si viteza de rulare, cat si despre necesarul de domenii sau protectia in operare.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.