Cum alegi corect firma de tractari auto in Brasov

tractari auto brasov

Incepand cu 1 februarie 2017 cand prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 9/2013, ce reglementeaza timbrul de mediu pentru autovehicule, a fost abrogata Legea nr. 1/2017 proprietarii de masini second hand nu au mai fost nevoiti sa achite timbrul de mediu la inmatricularea masinii. De aici o adevarata explozie de import de autoturisme second hand si inmatriculari.

Conform datelor publicate de DRPCIV, in 2017 au fost inmatriculate 500.000 de autoturisme second hand, o crestere de +100% fata de 2016. In Vestul tarii, piata masini de ocazie si second hand Timisoara a crescut cu peste 125.000 de autovehicule inmatriculate. Este o piata care s-a dezvoltat foarte mult, gasesti multe oferte atat de la privati, samsari cat si de la firme autorizate in comertul cu autoturisme second hand.

In orasele mari deja se simte acest lucru, trafic infernal si lipsa parcarilor sunt principala problema.

Si numarul accindentelor provocate datorita defectiunilor tehnice a crescut foarte mult, sunt foarte multe masini cu probleme. Sunt semne ca si poluarea a crescut foarte mult, multe organizatii care militeaza pentru protectia mediului lupta pentru stoparea importului de rable.

Care este problema?

Eu nu cred ca problema este importul, problema este modul prin care sunt autorizate aceste masini sa circule pe strazi, cum trec de RAR si ITP.

Dezmembrarile auto au cunoscut o dezvoltare foarte mare la noi in tara datorita cerintei de piese ieftine. La fel si atelierele service, serviciile de asistenta rutiera, tractari auto Brasov, asigurari, magazinele de piese auto.

Daca ai optat pentru cumpararea unei masini second hand ia in calcul sa ii faci o revizie serioasa. Chiar si asa inainte sa pleci la drum asigura-te ca ai in agenda numarul unei firme de tractari auto. In caz ca o sa ai probleme la drum nu apela la un prieten pentru a tracta masina, este riscant sa va puneti in pericol pe voi si pe ceilalti conducatori auto. In plus sigur o sa folositi ceva improvizat, o legatura neautorizata, lucru care este pedepsit de lege

Cum aleg firma de tractari auto?

Ideal este sa ai o firma recomandata, poate fi destul de dificil sa alegi una pentru ca oferta este foarte mare si serviciile oferite sunt asemanatoare. Trebuie sa cauti firme care garanteaza transportul autoturismului de la incarcare pana la destinatie.

Daca sunteti mai multe persoane cautati o platforma 5+1 locuri asa o sa ajungeti in aceeasi masina la destinatie.

Daca esti departe de casa, ar trebui sa faci o diagnoza autoturismului, asa o sa poti sa-ti dai seama daca reparatia este costisitoare sau simpla si iti poti permite sa ramai in zona o zi sau doua pana cand este gata reparatia.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.