Ce jucării mai folosesc femeile în dormitor?

Ce jucării mai folosesc femeile în dormitor?

N-or fi românii chiar lipsiți de orice pudoare, dar clasicul vibrator este, totuși, prezent în mult mai multe dormitoare decât ne-am imagina. Și spun clasicul pentru că vibratorul este prima și cea mai cunoscută jucărie sexuală folosită de femei.

Și chiar dacă timpul a schimbat vibratorul în fel și chip, tot timpul a și făcut să apară o mulțime de alte tipuri de jucării, astfel că acum ai la dispoziție un întreg arsenal. Și până la urmă e și normal; cu atâta evoluție ar fi fost și păcat chiar la capitolul ăsta să nu se simtă o schimbare. Doar se mai plictisește omul de același lucru…

Dar să vedem care sunt jucăriile sexuale care chiar au avut succes și au reușit să devină prietene fidele ale femeilor:

  • Mingi de fotbal cu vibrații

Cine a spus că femeile nu se pricep la fotbal? În anumite condiții, știu cum să centreze mai bine decât mulți dintre bărbați .

Lăsând gluma la o parte, acestă jucărie erotică este, de fapt, o bilă vaginală în forma unei mingi, care și vibrează. În general, majoritatea au diametrul de 4 cm, dar în sex shopuri se găsesc și mai mari. Unele sunt concepute sub formă de breloc, pentru a fi luate oriunde cu ușurință.

  • Degetare pentru sex

Confecționate dintr-un silicon moale, flexibil și plăcut la atingere, aceste jucării arată exact ca niște degetare și la fel se și folosesc – trase pe deget. Sunt deosebit de eficiente în stimularea clitorisului, iar unele femei preferă să le folosească în timpul partidelor de cuplu, puse pe penisul partenerului.

  • Dop de cadă în formă de penis plutitor

Sună mai degrabă a cadou amuzant, dar dacă l-ai primit, să zicem, de ce să nu îl și folosești? În cele din urmă, ce moment poate fi mai potrivit pentru puțină plăcere, dacă nu acela în care faci o baie relaxantă?

  • Dopuri anale

Cred că este evident la ce sunt folosite aceste jucării: oferă plăceri inedite celor care sunt amatori de sex anal. Există sub mai multe dimensiuni, inclusiv pentru persoanele începătoare, care vor să se obișnuiască treptat cu grosimea.

  • Pompă cu vibrații pentru sfârcuri și clitoris

O pompă micuță, ca dimensiuni, dar destul de puternică în vibrații și vacuum, această jucărie erotică a ajuns să fie una dintre cele mai populare, în rândul femeilor. Poate avea intensitate reglabilă a efectelor, în funcție de preferințele fiecărei, și este folosită, cu mare succes, pentru stimularea sfârcurilor și a clitorisului.

  • Ou cu vibrații

Acesta este, de fapt, un vibrator în formă de ou, dintr-un material alunecos. Se introduce în vagin, se pornesc vibrațiile și se spune că orgasmele nu vor întârzia să apară.

  • Dildo cu ejaculare

Pentru simțuri total naturale, tot mai multe femei folosesc un astfel de dildo (adică un fel de vibrator fără vibrații) dotat cu uretră prin care aruncă spermă artificială – se găsește de cumpărat în magazinele erotice sau în sex shopurile online.

  • Fotoliu pentru sex

Nu vă gândiți la un fotoliu pe care să faceți sex în 2, ci mai degrabă la un fel de minge gonflabilă, ceva mai turtită, cu un penis în mijlocul ei, cu care vă puteți face de cap ca și când ați sta deasupra partenerului.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.