Care sunt florile indicate pentru un eveniment funerar?

pompe funebre Bojescu

Florile sunt parte din viata noastra. Fie ca vorbim despre florile pe care le avem in locuinta pentru a schimba aspectul locuintei, fie ca vorbim despre florile pe care le cumparam pentru a le oferi cu diferite ocazii, florile sunt prezente in numeroase momente ale vietii.

Chiar daca florile infrumuseteaza orice moment al vietii, trebuie spus ca uneori suntem nevoiti sa alegem sa cumparam flori pentru un eveniment foarte trist, si anume un priveghi sau o inmormantare. Faptul ca majoritatea florilor au diferite semnificatii nu mai este un secret. Tocmai de aceea atunci cand vine vorba despre cumpararea unor flori pentru un eveniment funerar este recomandat sa fim informati pentru a avea certitudinea ca facem o alegere oportuna.

Flori vs coroane funerare

Cu toate ca multe persoane opteaza pentru o coroana de flori atunci cand urmeaza sa participe la un eveniment funerar, trebuie spus ca exista si persoane care considera ca un buchet de flori este mai potrivit ca si omagiu adus persoanei care a plecat din aceasta lume.

Un buchet de flori este mai simplu si nu este asimilat obligatoriu cu ideea de doliu, asa cum este cazul coroanelor de flori concepute doar pentru astfel de momente funerare. Pe de alta parte florile pot fi mai usor de transportat in cazul acelor persoane care vin de la distante mai mari pentru a-si lua ramas bun de la persoana care a decedat. Si nu in ultimul rand un buchet de flori poate avea preturi considerabil mai mici comparativ cu preturile pentru anumite coroane funerare.

Alege cu grija florile pentru un moment funerar

Acum ca am vazut care sunt o parte dintre motivele pentru care s-ar putea ca unii oameni sa prefere florile pentru un eveniment funerar in locul coroanelor de flori, trebuie spus ca este important sa avem in vedere si tipul de flori pe care urmeaza sa il alegem pentru un astfel de moment. Printre florile care sunt cele mai potrivite pentru o inmormantare amintim garoafele.

Acestea sunt considerate drept florile mortii in credinta populara. Tot in categoria florilor optime pentru un eveniment funerar se regasesc si crinii. Aceste flori sunt mentionate ca fiind flori care semnifica puritatea sufletului si este un omagiu adus unui suflet bun, pur si iubitor care tocmai a plecat din aceasta lume. Daca vrei sa arati durerea si tristetea cauzata de pierderea unei persoane care tocmai a decedat, atunci si crizantemele sunt o alegere oportuna, aceste flori simbolizand chiar jalea si durerea.

Poti apela la profesionistii in servicii funerare

Acestea sunt o parte dintre florile potrivite pentru un moment funerar. In cazul in care urmeaza sa iei parte la un astfel de eveniment si nu stii care este cea mai potrivita alegere in privinta florilor, firma de pompe funebre Bojescu iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti in organizarea unor astfel de evenimente. Aici vei putea primi sfaturi utile cu privire la alegerea unor flori pentru acele situatii in care trebuie sa iei parte la un priveghi sau la o inmormantare.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.