Calitatea HD si FULL HD

blogging

Calitatea HD si FULL HD

Tehnologia a evoluat foarte mult iar multi dintre noi vedem asta cu ochiul liber, astazi vreau sa va vorbesc putin despre calitatea video si cum a evoluat aceasta. Navighez pe peste 10 ani pe internet iar evolutia este evidenta, de la evolutia site-urilor, la evolutia calitatii si asa mai departe dar astazi cum ziceam mai sus o sa va vorbesc despre calitatea video.

In urma cu ani de zile eram multumit daca vedeam un videoclip pe internet la calitate de 240 sau era minune cand vedeam unul la 480 la momentul acela fiind cele mai tari, in ziua de astazi aparut HD, FULL HD fiind cele mai renumite in materie de video, cum si la porno hd foarte multa lume cautand acest lucru. Multora nu le mai plac filmele in calitate de 480 acum cautand de la 720 HD in sus.

Filmele pentru adulti in calitate HD sunt la cea mai mare cautare in acest domeniu, deoarece foarte multi intra de pe dispozitivele mobile sau calculatoare foarte performante care pot reda videoclipuri HD si FULL HD. Eu sunt unul dintre acei internauti care prefera calitatea HD si FULL HD, avand la dipozitie tehologie cu care pot reda aceste lucruri.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.