Calitatea HD si evolutia acesteia

blogging

Calitatea HD si evolutia acesteia

De ani de zile oamenii sunt fascinati de evolutia tehnologiei si evolutia in general, astazi as vrea sa va vorbesc cate putin despre ceea ce inseamna filmele in opinia mea si cat au evoluat acestea in decursul anilor. Daca prin anii 2000 ne multumeam cu o claritate de 240px eram super fericiti cand vedeam cat de frumos pare si cat de clar poate fi redat videol acum nu ne mai multumim nici cu claritatea FULL HD. Marile site-uri ce se ocupa cu continut video au inceput sa ofere in proportii mari videoclipuri doar in formatate de ultima ora pentru ca cei ce vizualizeaza sa fie foarte multumiti.

Ascensiunea claritatii videourilor a luat proportii in urma cu cativa ani de zile atunci cand telefoanele au inceput sa devina din ce in ce mai folosite pe internet iar utilizatorii sa renunte la laptop-uri sau calculatoare. Sunt un fan al telefoanelor mobile, si imi plac extrem de mult cele de ultima generatie, dar sincer sa fiu raman la calculatoarele mele, deoarece aici am invatat ceea ce inseamna video de calitate. Foarte multe site-uri pentru adulti spre exemplu au inceput sa ofere pe langa continut xxx gratis au inceput sa ofere continut in format HD, vizitatorii fiind foarte multumiti de acest lucru.

Suntem cu totii atrasi de aceste foartate HD pentru ca acum foarte multi dintre voi aveti cu siguranta macar un device care reda in HD, si puteti viziona un film sau videoclipm intr-un format mult mai clar. Si acum imi aduc aminte de primul meu calculator pe care am reusit sa vizionez un videoclip in format HD.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.