Avantajul unui netbook

Un netbook îţi aduce foarte multe avantaje. Primul dintre ele fiind dimensiunea acestuia, deoarece îl poţi pune şi în rucsac şi să te duci la şcoala îl scoţi te joci şi apoi îl bagi înapoi în rucsac şi nu îţi ocupa foarte mult spaţiu.

Eu de exemplu am un Acer Aspire One ZG5 cu care îmi fac foarte bine treaba şi îl pun în rucsac când am nevoie de el la şcoală. Când vin la bunici în timpul vacanţei îl pot lua în ghiozdan şi nu îmi ocupă mult spaţiu.

Un al doilea avantaj sunt performanţele. De exemplu un netbook cu este al meu ,este mult mai bun ca multe notebookuri.  Am pe cel pe care îl deţin procesor Intel Atom Dual Core 1,6 GHz şi un hdd de 160 de gb pe care îmi încap multe filme. Singura problemă la el este placă video, deoarece o are integrată şi nu merg unele jocuri mai “puternice”. Bateria tine undeva la 2 ore şi ceva deja pot să zic că şi acesta este un avantaj. Consuma foarte puţin curent în comparaţie cu un notebook. Recomand un netbook pentru cine are nevoie pentru bussines, internet dar şi pentru jocuri mai vechi (anii 2009,2010,2011).

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.