Avantajele unei pergole cu acoperis retractabil

Daca esti in cautarea unui acoperis modern pentru terasa ta, pergola retractabila este cea mai eficienta si potrivita la ora actuala. Fie ca vorbim de o casa, terasa sau curte, un sistem de pergole retractabile iti va permite sa te bucuri de spatiul respectiv tot timpul anului. Un astfel de sistem modern de umbrire te scapa de grija soarelui si a razelor UV sau interperiilor, inclusiv de zapada pe perioada iernii.

O pergola retractabila actioneaza ca un acoperis retractabil, materialul este impermeabil si ofera rezistenta sporita la soare sau vant puternic.  

De ce retractabila?

Pergolele traditionale prin constructia lor fixa puteau sa ofere doar spatiu acoperit tot timpul anului. Modele de pergole retractabilesunt solutii de acoperire moderne, versatile, flexibile si functionale in orice anotimp. Prin constructia lor ofera posibilitatea de ventilare prin simpla pliere a panourilor partial sau total.

Te ajuta sa te bucuri de spatiul tau destinat relaxarii care de obicei este inutilizabil in zilele calduroase.  De acum atat tu cat si copii va veti putea petrece mai mult timp afara, in siguranta.

Aceste sisteme retractabile pot fi realizate din diverse materiale, avand atat functii manuale, cat si automatizate. Reprezinta  solutii optime pentru amenajarea oricarui tip de spatiu, indiferent ca vorbim de cele rezidentiale, hoteluri, restaurante sau piscine.

Montarea unei pergole retractabile reprezinta, cu siguranta, o investitie de calitate si de durata.

Sisteme moderne de inchidere cu geamuri glisante

Tehnologia moderna ne permite sa inchidem terasa si cu geamuri glisante pentru balcon astfel incat sa nu pierdem spatiu si sa ne putem de terasa sau balcon chiar si in timpul sezonului rece sau pe timp de vreme rea.

Sistemele cu geamuri glisante pentru  balcoane  reprezinta o solutie actuala, moderna si functionala de inchidere. Spre deosebire de geamurile clasice termpon, deschiderea la geamurile glisante poate fi totala sau partiala, pentru ca nu utilizeaza panouri laterale fixe.

Ofera hidroizolare si termoizolare, luminozitate si aerisire optima a balconului, panorama, se pot integra obloane sau plase impotriva insectelor pe sina exterioara cu perdele. De asemenea ofera o buna izolatie termica si fonica, datorita garniturilor care asigura o imbinare perfecta, rezistenta si sigura impotriva intemperiilor.

Articol optimizat in motorul Google de Outcave Solutions, firma SEO Bucuresti.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.