Avantajele parchetului lucios

blogging

Atunci cand iti renovezi casa, iti doresti sa achizitionezi produse de calitate cat mai buna, la preturi acceptabile si cu un aspect deosebit. Tot mai multi proprietari opteaza pentru imbracarea podelelor cu parchet lucios. Acest tip de parchet se poate achizitiona de la magazinele de specialitate precum parchetlucios.ro. Aici clientii pot gasi o gama impresionanta de modele. Indiferent de preferintele pe care le ai sau de design-ul interiorului in care il vei monta, cu siguranta, pe acest site vei gasi ceea ce iti trebuie.

De ce sa alegi parchetul lucios?

In primul rand, acest tip de parchet lucios laminat este extrem de atragator. In comparatie cu parchetul traditional, acesta are un aspect mult mai elegant si mai chic, in special pentru cei care doresc un design modern. Se potriveste de minune in vile, apartamente si chiar in birouri.

Parchetul lucios este mult mai ieftin decat cel din lemn masiv. Chiar si cel mai scump tip de parchet lucios va fi mai rentabil ca pret.

Un alt avantaj il constituie modalitatea de instalare. Uneori, costurile pentru a monta parchetul  sunt mai mari decat materialul in sine. Insa acest tip de parchet se instaleaza mult mai usor. Daca esti putin mai priceput, il vei putea monta chiar tu. Astfel, vei avea satisfactia unei lucrari facute chiar de tine si vei economisi o multime de bani pe care ii vei folosi in alte scopuri.

Desi multi sceptici cred ca un asemenea parchet trebuie intretinut cu mult mai multa grija decat cel normal, realitatea este cu totul alta. In primul rand, un astfel de parchet nu trebuie ceruit si poate fi curatat doar cu o matura sau un mop obisnuit. In plus, datorita aspectului lucios, acesta nu se va pata atat de usor.

Alte avantaje ale parchetului sunt acelea ca nu se va zgaria atat de usor si nu se aluneca pe el desi iti poate da aceasta impresie. Pentru un aspect deosebit in locuinta ta, alege acest produs inedit de la parchetlucios.ro.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.