Armata si visurile mele

blogging

Armata si visurile mele

Petrec foarte mult timp in fata calculatorului de cand am terminat liceul deoarece nu am vrut sa aplic la o facultate si vreau sa merg in armata. Armata este visul meu de mic iar in Februarie ma voi inscrie in armaga ca SGP (Soldat gradat profesionist). Cu totii avem vise al meu fiind acesta de a fi cadru militar si a purta frumoasa uniforma.

Anii au trecut acum urmand sa implinesc frumoasa varsta de 20 de ani in aceeasi luna in care vreau sa ma inscriu in armata acesta fiind un cadou. Imi amintesc pe decursul anilor de toate tampeniile pe care le-am facut, si locurile pe unde am umblat si o sa mai umblu.

O amintire hazlie din viata mea este legata de un sex shop. Intr-o zi de vara impreuna cu un prieten ne plimbam prin oras si am trecut pe langa acest magazin, fiind putin mai nebuni am hotarat sa intram in magazin sa vedem din pura curiozitate ce detine acesta. Am vazut fel si fel de jucarii si accesorii, dar tot dildo simplu ramane la putere pentru fetele nevoiase.

Pe langa aceasta amintire cu magazinul au fost si multe altele de care o sa va mai povestesc in articolele ce vor urma, am avut o viata foarte vesela si plina de peripetii. Asa ca pe langa amintiri si alte lucruri daca aveti nevoie de prezervative nu ezitati sa le cumparati online

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.