Apar din ce in ce mai multe tratamente care ne prelungesc viata

Asigurarea sanatatii celor dragi nu a fost niciodata mai simpla, iar celulele stem ar trebui sa fie recoltate si folosite de catre oricine intrucat promit nenumarate avantaje. Acestea sunt acele celule din organism, care nu sunt inca diferentiate si vin cu cateva abilitati unice, astfel incat trebuie sa afli totul despre ele. Sangele cordonului ombilical reprezinta o sursa foarte bogata de celule stem, motiv pentru care ai putea ca imediat dupa nastere sa-l pastrezi, urmand ca mai apoi in laborator, celule sa fie diferentiate si ulterior depozitate intr-o banca speciala.

Diferite plusuri

Avantajele sunt multiple, in special in cazul celulelor stem prelevate din sangele cordonului ombilical, incepand de la faptul ca aceasta procedura este foarte simpla si nu aduce riscuri la nici un capitol, nici pentru mama si nici pentru bebelus, pe cand recoltarea din cadrul maduvei presupune o interventie chirurgicala, care nu este complexa, insa nu este la fel de simpla ca recoltarea din sangele placentar. De asemenea, acesta din urma poate fi folosit chiar si la o saptamana de la prelevare, pe cand in alte conditii este nevoie de teste si proceduri care se desfasoara in decurs de cateva luni si nu in ultimul rand, pot fi tratate o multime de afectiuni.

Cantitatea necesara

Nevoile difera de la un caz la altul, insa cel mai important lucru de stiut este ca nu conteaza cantitatea prelevata, ci numarul de celule stem din componenta, care poate fi mai generos sau mai putin. Se poate intampla adesea ca cele mai mici recoltari sa duca la obtinerea celor mai bune rezultate si invers, astfel ca totul depinde de fiecare situatie in parte. Totusi, in majoritatea situatiilor se face un calcul simplu si se recolteaza pana la 4 ml de sange placentar la fiecare kg al pacientilor.

Usor de pus in practica

De asemenea, un alt mare avantaj e reprezentat de faptul ca procedurile sunt puse in practica cu usurinta uneori chiar si de catre un ginecolog, care sa fie ajutati de asistente, pentru a se asigura ca totul decurge conform planului, existand niste reguli standard care trebuie sa se respecte. Poti apela la StemSure daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune conditii si sa eviti o multime de batai de cap, intrucat acestia se ocupa de tot, iar tu vei scapa de orice grija.

Diverse tratamente

Este bine cunoscut faptul ca celulele stem au abilitatea de a trata nenumarate tipuri de afectiuni si pot sa inlocuiasca tesuturi sau organe care sunt afectate de diferite boli sau in urma unor accidente. In prezent exista o lista cu peste 80 de afectiuni care se pot trata si se asteapta ca in viitor lista sa fie completata cu multe altele, pentru ca celulele stem vor putea sa inlocuiasca doar celulele afectate de o anumita boala.

Cu alte cuvinte, se pot trata diferite probleme de natura cardiaca, care sunt cele mai periculoase si duc la moartea a milioane de persoane in fiecare an, insa la fel de periculoase sunt si afectiunile sangelui care, din nou, pot fi tratate prin intermediul celulelor stem. Si pielea se va reface mai repede in urma unor rani sau arsuri, iar cei care se confrunta cu boli ale diferite organe, de la rinichi, la ficat, pancreas si nu numai, fie cei care sufera de diabet sau leucemie, nu mai trebuie sa urmeze tratamente complexe intrucat totul e mai simplu ca niciodata.

Compatibilitatea este mare, motiv pentru care procedurile sunt simplificate si nu este necesara asteptarea a cateva luni pana cand sa se gaseasca un donator pentru o anumita problema, asa ca vezi mai multe despre celule stem si asigura sanatatea celor apropiati.

Related Posts

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.